Ümumi məlumat

İdarə Heyətinin Sədri – Kənan Orucov

23.09.1969-cu ildə Bakı şəhərində anadan olub. 1994-cü ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetini iqtisadçı ixtisası üzrə bitirmişdir.1990-cı ildən etibarən Azərbaycan Beynəlxalq Bankında müxtəlif rəhbər vəzifələrdə işləmişdir. 2016-cı ildən etibarən Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-də İdarə Heyətinin müşaviri vəzifəsində işləmişdir.  17.12.2018-ci il  tarixdən İdarə Heyəti sədrinin müavini və İdarə Heyətinin üzvüdür. 29.06.2020-ci il tarixindən İdarə Heyətinin Sədri təyin olunmuşdur.

Telefon:(+99412) 493 49 49

E-poçt: info@asb.az

________________________________________________________________________________

İdarə Heyətinin üzvü – Sarvan Mikayılov

26.07.1973-cü ildə Şəki rayonunda anadan olub. 1996-cı ildə Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasını mühəndis-kimyaçı texnoloq ixtisası üzrə bitirmişdir. 1998-ci ildən etibarən Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-də müxtəlif rəhbər vəzifələrdə işləmişdir. 2008-ci ildən Maliyyə Departamentinin direktoru və Bankın baş mühasibi vəzifəsində işləyir. 2011-ci il tarixdən İdarə Heyətinin üzvüdür. 2013-cü ildən “Azərbaycan Sənaye Sığorta” ASC -nin Direktorlar Şurasının üzvüdür. Həmçinin, “Bakı Fond Birjası”QSC-nin Direktorlar Şurasının üzvüdür.

Telefon:(+99412) 493 49 49

E-poçt: info@asb.az