i-Map
Informativ xəritə xidməti
Ümumi məlumat

İdarə Heyətinin Sədri – Doğan Tandoğan

1973-cü ildə Türkiyə Respublikasında anadan olmuşdur. 1995-ci ildə “Orta Doğu Teknik Universiteti”nin Beynəlxalq Münasibətlər bölümündən, 2004-cü ildə “Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyası”nın Biznesin idarə edilməsi bölümündən məzun olmuşdur. İş fəaliyyətinə 1996-ci ildə Türkiyə bank sektorunda başlamışdır. 2013-cü ildən “ASB” ASC-nin İdarə Heyətinin üzvü və sədrin birinci müavinidir. 19.12.2016 tarixindən  “ASB” ASC-nin İdarə Heyətinin Sədri təyin edilmişdir. O, eləcə də “Milli Kart” MMC-nin Direktorlar Şurasının Sədri və “Azərbaycan Sənaye Sığorta” ASC-nin Direktorlar Şurasının Sədridir.

Telefon: (+99412) 493 49 49

E-poçt: info@asb.az

________________________________________________________________________________

İdarə Heyəti Sədrinin müavini – Kənan Orucov

23.09.1969-cu ildə Bakı şəhərində anadan olub. 1994-cü ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetini iqtisadçı ixtisası üzrə bitirmişdir.1990-cı ildən etibarən Azərbaycan Beynəlxalq Bankında müxtəlif rəhbər vəzifələrdə işləmişdir. 2016-cı ildən etibarən Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-də İdarə Heyətinin müşaviri vəzifəsində işləmişdir.17.12.2018-ci il tarixdə İdarə Heyəti sədrinin müavini vəzifəsinə təyin olunmuşdur və İdarə Heyətinin üzvüdür.

Telefon:(+99412) 493 49 49

E-poçt: info@asb.az

İdarə Heyətinin üzvü – Sarvan Mikayılov

26.07.1973-cü ildə Şəki rayonunda anadan olub. 1996-cı ildə Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasını mühəndis-kimyaçı texnoloq ixtisası üzrə bitirmişdir. 1998-ci ildən etibarən “ASB” ASC-də müxtəlif rəhbər vəzifələrdə işləmişdir. 2008-ci ildən Maliyyə Departamentinin direktoru və Bankın baş mühasibi vəzifəsində işləyir. 2011-ci il tarixdən İdarə Heyətinin üzvüdür. 2013-cü ildən “Azərbaycan Sənaye Sığorta” ASC -nin Direktorlar Şurasının üzvüdür. Həmçinin, “Bakı Fond Birjası”QSC-nin Direktorlar Şurasının üzvüdür.

Telefon:(+99412) 493 49 49

E-poçt: info@asb.az