Ümumi məlumat

İdarə Heyətinin Sədri – Kənan Orucov

23.09.1969-cu ildə Bakı şəhərində anadan olub. 1994-cü ildə Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetini iqtisadçı ixtisası üzrə bitirmişdir.1990-cı ildən etibarən Azərbaycan Beynəlxalq Bankında müxtəlif rəhbər vəzifələrdə işləmişdir. 2016-cı ildən etibarən Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-də İdarə Heyətinin müşaviri vəzifəsində işləmişdir.  17.12.2018-ci il  tarixdən İdarə Heyəti sədrinin müavini və İdarə Heyətinin üzvüdür. 29.06.2020-ci il tarixindən İdarə Heyətinin Sədri təyin olunmuşdur.

E-poçt: [email protected]

________________________________________________________________________________

İdarə Heyəti Sədrinin müavini/İdarə Heyətinin üzvü – Sarvan Mikayılov

26.07.1973-cü ildə anadan olub. 1996-cı ildə Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasını bitirmişdir. 1998-ci ildən etibarən “Azərbaycan Sənaye Bankı” ASC-də müxtəlif rəhbər vəzifələrdə işləmişdir. 2008-ci ildə Maliyyə Departamentinin direktoru və Bankın baş mühasibi təyin edilmişdir. 2011-ci il tarixdən İdarə Heyətinin üzvüdür, 2023-cü ildən İdarə Heyəti Sədrinin müavinidir. 2013-cü ildən “Azərbaycan Sənaye Sığorta” ASC -nin Direktorlar Şurasının üzvüdür.

İdarə Heyətinin üzvü - Ayvazov Vyaçeslav İslamoviç

27.11.1981-ci il tarixdə anadan olub. 2002-ci ildə “Odlar Yurdu” Universitetini bitirmişdir. 2003-cü ildən etibarən özəl sektorda müxtəlif şirkətlərdə işləmişdir. Bank sektorunda 2009-cu ildən etibarən işləyir. “Azərbaycan Sənaye Bankı” ASC-də 2016-cı ildə Hüquq Departamentinin müdiri vəzifəsində işləməyə başlamışdır.  29.06.2020-ci il  tarixdən Bankın İdarə Heyətinin üzvüdür, 2023-cü ildə Baş Korporativ İşlər İnzibatçısı vəzifəsinə təyin olunmuşdur.