i-Map
Informativ xəritə xidməti
Ümumi məlumat

Müşahidə Şurasının üzvləri Səhmdarların Ümumi Yığıncağı tərəfindən seçilir. Müşahidə Şurası Bankın idarə edilməsinə və fəaliyyətinə nəzarəti həyata keçirir, İdarə Heyətinin üzvlərini və sədrini təyin edir, onlardan hesabat alır, Səmhdarların Ümumi Yığıncağı ilə bağlı prosedurları həll edir, daxili qaydaları və daxili komitələrin əsasnamələrini təsdiq edir, nizamnamə kapitalının 50%-dən artıq məbləğdə əqdlərin bağlanmasına icazə verir. Bankın Müşahidə Şurası 3 nəfər fiziki şəxsdən ibarətdir:

Müşahidə Şurasının Sədri – Zeynab Konyar
Tel.: (+99412) 493-49-49

23.08.1976-cı il tarixdə anadan olub. Bir çox maliyyə idarələrində fəaliyyət strategiyalarının müəyyən edilməsi və qərarların qəbul edilməsi proseslərində iştirak etmişdir. “Anadolu İnvestment Kompani” MMC-nin təsisçisidir. 2010-cu ildən “ASB” ASC-nin Müşahidə Şurasının sədridir.

Müşahidə Şurasının üzvü – Savaş Uzan

Müşahidə Şurasının üzvü – AliReza Firouzi
Tel.: (+99412) 493-49-49

23.09.1974-cü ildə anadan olmuşdur. 2007-ci ildən Azersun Holding-də maliyyə və fəaliyyətin təhlili üzrə müşavir, baş direktor və s. vəzifələrdə çalışmışdır. 23.04.2015-ci ildən “ASB” ASC-nin Müşahidə Şurasının üzvüdür.