Ümumi məlumat

Müşahidə Şurasının üzvləri Səhmdarların Ümumi Yığıncağı tərəfindən seçilir. Müşahidə Şurası Bankın idarə edilməsinə və fəaliyyətinə nəzarəti həyata keçirir, İdarə Heyətinin üzvlərini və sədrini təyin edir, onlardan hesabat alır, Səmhdarların Ümumi Yığıncağı ilə bağlı prosedurları həll edir, daxili qaydaları və daxili komitələrin əsasnamələrini təsdiq edir, nizamnamə kapitalının 50%-dən artıq məbləğdə əqdlərin bağlanmasına icazə verir. Bankın Müşahidə Şurası 3 nəfərdən ibarətdir:

Müşahidə Şurasının Sədri – Zeynab Konyar
Tel.: (+99412) 493-49-49

23 avqust 1976-cı il tarixdə anadan olub. Bir çox maliyyə idarələrində fəaliyyət strategiyalarının müəyyən edilməsi və qərarların qəbul edilməsi proseslərində iştirak etmişdir. “Anadolu İnvestment Kompani” MMC-nin təsisçisidir. 2010-cu ildən  Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-nin Müşahidə Şurasının sədridir.

Müşahidə Şurasının üzvü – AliReza Firouzi
Tel.: (+99412) 493-49-49

23 sentyabr 1974-cü ildə anadan olmuşdur. 2007-ci ildən Azərsun Holdinqdə maliyyə və analiz üzrə məsləhətçi və baş direktor vəzifələrində çalışmışdır. 23 aprel 2015-ci il tarixindən Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-nin Müşahidə Şurasının üzvüdür.

Müşahidə Şurasının üzvü – Aydın Hüseynov

21 May 1979-cu ildə Ağsu rayonunda anadan olmuşdur. 1996-2000-ci illərdə Egey Universitetində Tətbiqi Riyaziyyat ixtisası üzrə Bakalavr, 2000-2002-ci illərdə Ankara Universitetində Tətbiqi Riyaziyyat ixtisası üzrə Magistr və 2002-2005-ci illərdə Tətbiqi Riyaziyyat ixtisası üzrə Doktorantura təhsilini tamamlayaraq Riyaziyyat üzrə Fəlsəfə Doktoru elmi dərəcəsi almışdır. 2012-ci ildə Ali Attestasiya Komissiyası tərəfindən Dosent elmi adı verilmişdir.

2007-2019-cu illərdə bank sektorunda müxtəlif rəhbər vəzifələrdə çalışmışdır. 2017-2019-cu illərdə AFB Bank-da İdarə Heyəti Sədrinin birinci müavini və İdarə Heyətinin Sədri vəzifəsinin icraçısı işləmişdir.  28.07.2020-ci ildən  Azərbaycan Sənaye Bankı ASC-nin Müşahidə Şurasının üzvüdür.